Europa Blomst

Om Europa Blomst

Europa Blomst er totalleverandør inden for al handel med blomster. Vores placering på Copenhagen Markets er med til, at vi kan levere det helt brede sortiment. Vi modtager hver dag masser af friske varer direkte fra udvalgte danske producenter. Sammen med den daglige kontakt og de daglige leveringer fra Holland sikrer det, at vi holder os 100 % ajour med markedets udvikling, da det er her, hele verdens flora tilbydes. Derfor kan vi tilbyde alt inden for blomstrende og grønne potteplanter, til både ude og indendørs brug, samt afskårne blomster, buketter og dekorationer.

Indenfor Europa Blomst er vi et meget aktivt og dynamisk team, med mange Års erfaring inden for al handel med blomster til supermarkeder og blomsterhandlere.

Vi er stærkt repræsenteret og har en stor del af blomstersalget til supermarkeder på Sjælland. Vi er glade for den daglige konkurrence på markedet, da det får os til at yde det bedste over for vores kunder hver dag.

HVAD VI GØR

De vigtigste elementer for os, som leverandør er, at vi dagligt kan leverer et høj aktuelt sortiment, konkurrence stærke priser, samt at kvalitet, mængde og farver er tilpasset den enkelte butik.

Vi tilbyder endvidere at drive blomsterafdelingen i større supermarkeder. Dette med gode erfaringer i omsætningen og indtjeningen til butikken.

orionthemes-placeholder-image-1

John Helmersen

Adm. direktør & sælger

jho@europablomst.dk

Tel : +45 77 31 51 85

Mobil: +45 23 41 22 03

orionthemes-placeholder-image-1

Mark Helmersen

Sælger & indkøber

mkh@europablomst.dk

Mobil: +45 29 12 01 02

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.